siema. ma ktos pojecie o stuncie?? mysle czy w to sie nie pobawic. ale Z 1000 bym oszczedzil. chyba lepiej kupic poszlifowa honde f2/3 i rozwalac tego sprzeta? a co wy mysliscie o tym?
Mnie osobiście stunt nie kręci i nie mam o tym pojęcia więc za dużo nie pomogę, prawdę mówiąc nie znam nawet nikogo kto zajmowałby się tym choćby amatorsko.
Ale co do zakupu moto do dobijania to na pewno w dobrym kierunku lecą twoje myśli
no wlasnie w slupsku chyba nie ma takiej typowo stuntowej ekipy jak np. ostra jazda krakow, wheeliholix. w sumie te f2/3 bym rozwalal gdzies na uboczu a nie na drodze. zmontowalbym jakas klatke, duza zebatke, odwrocil kiere, i niby jakas przegroda w misie olejowej, wklepal bak, posciagal owiewki . co do wygladu to mnei nei obchodzi i tak go pewnie bym przewalil w kazdy mozliwy sposob
rat napisał:
no wlasnie w slupsku chyba nie ma takiej typowo stuntowej ekipy jak np. ostra jazda krakow, wheeliholix. w sumie te f2/3 bym rozwalal gdzies na uboczu a nie na drodze. zmontowalbym jakas klatke, duza zebatke, odwrocil kiere, i niby jakas przegroda w misie olejowej, wklepal bak, posciagal owiewki . co do wygladu to mnei nei obchodzi i tak go pewnie bym przewalil w kazdy mozliwy sposob
coraz częściej chodzi mi taki pomysł po głowie- ale jakoś brak odwagi
ale na jednym kole ? cool pojezdzić he ?!
http://www.dailymotion.pl/video/x6xsyf_ … rs-1_sport to jest ciekawe