Zna ktoś moze strony albo paczki do pobrania gdzie znajdę gotowe mapy do power commandera? Chodzi mi konkretnie o mapę pod filtr KN i wydech yoshimury do GSX-R 750. Alez samej bazy map będę zadowolony
Wujka gogla pytałem ale ciężko w tym temacie sie z nim dogadac jesli chodzi o konkrety
Kurcze szczerze mówiąc prędzej znajdziesz coś takiego na forum suzuki, a przynajmniej tam bym tego szukał ja:)
Ostatnio edytowany przez arachne007 (2013-03-07 13:09:32)
ja sie nie znam ale może tu..
http://www.powercommander.com/powercomm … ookup.aspx
jeśli zależy Ci na dobrej mapie podjedz na hamownie bo to jest sprawa indywidualna mimo użycia tych samych części, a jak nie to faktycznie poszukaj na forum kogoś kto ogarnia kompy i da Ci mape
derq007 szperałem tam, coss tam, coss tam jest ale tej konkretnie której szukam nie da się ściągnąć...
miras masz racje póki co dopiero zaczynam to ogarniać, a nie ukrywam chciał bym nie tylko wgrać mapę ale i nauczyć się tego jak się takową robi i ogólnie jak to wszystko działa w systemie.
mars216 napisał:
...nauczyć się tego jak się takową robi i ogólnie jak to wszystko działa w systemie.
troche lipa, bo mapa jest korygowana o wykresy z hamowni wiec bez hamowan nie zrobisz nic takiego
noo ja wiem, zdaje sb sprawe tutaj bardziej sama zasada działania i ewentualnie prób i błędów